Pääsin sitte torstaina kotiin ja liikkuminen oli vaikeeta, pienetkin kynnykset oli tosi haastavia kun jalkaa piti nostaa...
Leikkauspäivän ja ekan päivän aika lailla vaan makasin sohvalla ja pidin kylmäpussia jalan päällä. Vessassa käyminen oli vaikeeta ja aina kun jalkoja liikutti niin molempiin sattu.
Sain sieltä sairaalalta sellasia huumauslääkkeiksi lajiteltuja lääkkeitä, jollasen otin ennen kolmena ekana iltana ennen nukkumaanmenoo ja kaksi ekaa yötä menikin aika lailla ilman kipuja, mutta kolmantena yönä oli kipujen takia vaikeeta nukahtaa.
Toisena päivänä sai ottaa siteet pois ja olin siitä kyllä onnellinen, koska ne puristi turvonneita jalkoja ja oikean jalan siteessä oli ällöttävä veritahra.
Mutta eipä ne haavatkaan niin kauniita oo kun tikit vuotaa ja yllätyin kuinka isoja ne haavat on. Siihen kun laittaa haavateipit päälle niin eipä niitä kyllä niin tarvii katella. :D Ja on kyllä niiiiiin ihanan kevyt ja vapaa olo ilman niitä siteitä. Ja näkee paremmin turvotuksenkin tilanteen (oikea jalka tosta polven kohalta ja yläpuolelta pelkkä pallo, vasen ei oikeastaa yhtään turvoksissa).
Käveleminenkin onnistuu huomattavasti paremmin ilman niitä siteitä. :)