Maanantaina leikkauksesta oli kulunut neljä päivää ja pitkän pohdinnan jälkeen päätin mennä kouluun. Kuljen taksilla ja leikkauksen jälkeen äiti sopi niitten taksikuskien kanssa, että mut haetaan aamulla ihan pihasta ja tuodaan pihaan asti (normaalisti kävelen puoli kilsaa pimeää hiekkätietä pysäkille). Koulussa kaikki vähän ihmetteli, että miksi tulin nyt jo kouluun, mutta en halua jäädä jälkeen olemalla vaikka viikkoa pois koulusta, kun kävely onnistuu jo kuitenkin tosi hyvin (keppien kanssa tietenkin)!
Kotona oli jalka kyllä aika väsynyt, mutta olin kuitenkin koko viikon koulussa.
Nyt kun kymmenen päivää on kulunut leikkauksesta, niin vasen jalka ei oo yhtään turvoksissa, suoristuu ihan täysin, koukistuukin hyvin, mutta siinäkin on kipuja. Oikea jalka on puolestaan vielä aika lailla turvoksissa, mutta viime yönä turvotus laski ihan huomattavasti. :)
Oikea suoristuu ihan täysin, mutta koukistuminen jää vielä vajaaksi, mikä varmaa johtuu tosta turvotuksesta.
Pystyn kävelemään vähäsen ilman sauvoja ja lyhyet matkat niin meenkin, mutta oon lukenu sellasia kauhujuttuja, että jos kävelee ilman keppejä niin tulee hirveet kivut ja sillee nii en viitti sitä kovin paljoo kokella. :D
Isoin ongelma mulle tällä hetkellä on just se, että lähden esim. liian nopeasti ja hätäisesti liikkeelle, enkä tajua sitä, ettei se polvi vielä kestä kaikkee mitä muuten pystyisin tekemään.

Eli hyvin on toipuminen lähtenyt käyntiin ja ensi viikolla saa sitten jättää kepit kokonaan pois ja käydä poistattamassa tikit. :)